Facebook követésCsatlakozz Facebook oldalunkhoz is!

Szamos Csokoládé Műhely Milánóban

Világkiállítás, és azon Magyar napok lesznek Milánóban. Úgynevezett Magyar napokon mutatkozik be a 2015-ös Milánói Expo beharangozójaként Magyarország szombaton és vasárnap Milánó belvárosában.

A május 1-jén kezdődő Milánói Világkiállítás előtt minden résztvevő ország tarthat nemzeti napot az olasz városban. A magyar napokat a Castello Sforzesco előtti Expo Gate épületekben szombaton és vasárnap tartják Milánó szívében. A két nap során táncház, dzsessz- és világzenei koncertek mellett kulináris élményekkel várják az érdeklődőket, például a Szamos Csokoládé Műhely jóvoltából és ennek a bejegyzésemnek ez lenne a lényege is.

A hír kapcsán felkerestem a Műhely weboldalát, ami egy igen igényesen összerakott felülettel rendelkezik, jól kezelhető és könnyen elérhetők róla az érdeklődők részére az információk. A Műhely maga a domain-en érhető el, de onnan átkeveredtem a Csokoládéiskola weboldalukra (http://www.csokoladeiskola.hu), ahol rögtön megtetszett a http://www.csokoladeiskola.hu/bor-es-csokolade.html oktatás. Mindig is szerettem összepárosítani a csokoládét és a bort, természetesen ott sem akárhogyan, de ez most mellékes.

Vannak ugyan hírek feltüntetve a weboldalon, de erről a hírről nem onnan értesültem. Szerintem érdemes lett volna kitenni, mert bár a bécsi nyitást feltüntették, azért – és még ha csak hét végére is – Milánóban eseményen részt venni is hírértékkel bír. Szerintem.

A két nap programja egyébként olyan, hogy legszívesebben én is részt vennék. Régen voltam dzsessz koncerten, igazi élmény lehet ott fellépő hazai előadót hallgatni mondjuk egy kávéházi környezetben, miközben Szamos marcipánt eszegetek. 🙂

CsokoládéFórum
Gyere ide is
Latest posts by CsokoládéFórum (see all)

Ha tetszett a cikk,
kérlek lájkold 🙂 Köszönöm!

Kövess a Twitteren!