Facebook követésCsatlakozz Facebook oldalunkhoz is!

BILLZON vállalatirányítási rendszer újdonság ’felhő alapú’ adattárolással

Egy új vállalatirányítási rendszer segítségével a nyilvántartások kezelése egyszerűbbé és gyorsabbá válik, így Ön és munkatársai a kreativitásra összpontosíthatnak.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer a legújabb technológiát kínálja, hogy könnyen és hatékonyan kezelhesse vállalata adatait. Búcsúzzon el a hosszadalmas és időrabló adminisztrációs feladatoktól, és fedezze fel a BILLZON által nyújtott előnyöket!

A BILLZON vállalatirányítási rendszer könnyű kezelése, letisztult megjelenése és jó skálázhatósága mellett legfőbb érdeme a ’felhő alapú’ adattárolás megoldása a megbízható Google Cloud szolgáltatásra épülve .

Az ember szellemi tevékenységének kreatív jellege gyakran kerül összetűzésbe az ember szellemi tevékenységét kordában tartó és időrabló nyilvántartások kezelése során. Ilyen összevetéskor a nyilvántartásokról általában elmarasztaló a spontán a megnyilatkozás.

Azonban nem minden rendszer ilyen.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer újdonság a felhasználót tartja szem előtt.

Természetesen a tárolt adatok naprakész volta, a bevitt adatok pontossága és megbízhatósága alapkövetelmény. A fő különbség az adathozzáférés kényelmében és gyorsaságában érhető tetten. Utóbbinak a biztosítéka a’felhő alapú’ adattárolás.

A felhasználó munkáját pedig a BILLZON vállalatirányítási rendszer újdonság alakíthatósága teszi könnyűvé. A szoftver által kínált paramétersorok menüje minden vállalkozásnak a saját specifikuma szerint alakítható (át). Bővíthető, szűkíthető, mélységében finomítható. Mindez a szolgáltatás azért fontos, mert az adatbevitel viszonylagos egyhangúságát követően a lekérdezhetőség, az egyes elemzési feladatok kiszabása már-már a sikerélmény kategóriába sorolja.

Egy cég nem működik csak úgy önmagában, egy céget irányítani szükséges. Ezt a magasrendű szellemi tevékenységet egyszerűen fogalmazva a döntések előkészítése kell megelőzze. Az ilyen döntések határozzák meg a vállalat által elvégzendő rövid- és hosszútávú feladatokat.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer újdonság a kritikus adathátteret adja ehhez.

Azért kritikus az adatháttér, mert hanyagul, időrendben nem rendszeresen elvégzett adatfrissítések hoznak létre alapot a rossz döntések előkészítéséhez. Ami visszahat a cég sikeres és hatékony működésére, méghozzá negatív befolyással.

Valamennyi (nemcsak a) kvantifikálható adat bevitele az esemény megtörténtekor valós időben a nyilvántartást naprakészeb tartva megakadályozza helytelen (rossz adatokra támaszkodó) döntéseknek a meghozatalát.

Ezért a hatékony vállalatirányítási rendszer záloga a munkatársak tudatos adatkezelési magatartása. Ez szolgál alapul a későbbiekben a vállalatvezetésnek az ERP (Enterprise Resource Planning) elvén a vállalkozás forrásaival történő gazdálkodás tervezésének optimális működtetéséhez.

A múltbeli adatok naprakész ismeretében az elkövetkező lépésekről történő döntések hatékonysága onnan kezdve kizárólag a cégvezetés szakmai felkészültségén múlik.

Természetesen a váratlan események ellen nincs garancia, de a tapasztalatok alapján várható gyakorlati lépések legtöbb esetben képesek ilyen helyzeteket a megfelelő módon kezelni. Ehhez a BILLZON vállalatirányítási rendszer nyújt hathatós segítséget a statisztikai sorok elemzésének lehetőségével, a szűk keresztmetszetekre történő figyelem felhívásokkal, vagy szélsőséges paraméter érték változásoknál azonnali riasztásokkal. A cég tevékenységét negatívan befolyásoló helyzetek figyelésére programozva megakadályozhat számos anyagi hátrányt (hiányosan érkező árumennyiség, fizetési elmaradás, reklamáció elhanyagolás, stb.), vagy az ezzel kapcsolatos presztízs veszteségeket.

BILLZON vállalatirányítási rendszer újdonság

CsokoládéFórum
Gyere ide is
Latest posts by CsokoládéFórum (see all)

Ha tetszett a cikk,
kérlek lájkold 🙂 Köszönöm!

Kövess a Twitteren!