Facebook követésCsatlakozz Facebook oldalunkhoz is!

Csokoládéműhely az Allee bevásárlóközpontban

A március 19-től kezdődő programsorozat szlogenje nem kevesebbet állít, minthogy csokoládémester lehetsz. Azt írja, „Gyere és legyél Te is csokoládémester!”.Kecsegtető lehetőségnek tűnik, amelyre április 11-i lehet folyamatosan jelentkezni. A foglalkozások 30 percesek és külön felnőtt, ill. gyerek csoportok indulnak. A Szamos Csokoládéiskola keretein belül indított program méltán számíthat sikerre, hiszen nagyon kevés ember az, aki nem szereti a csokoládét.

Az időpontok, melyekre jelentkezni lehet, lekövethetők ezen a linken:

http://allee.hu/esemenyek/csokolademuhely_kicsiknek_es_nagyoknak

és ezen a linken:

http://www.csokoladeiskola.hu/alle-kurzusok.html

Ami viszont egy kicsit zavaró (vagy valami hiba van a Mátrixban) az, hogy a jelentkezés a bejegyzésem írása pillanatában online nem megoldott. Így a látogatóknak lutri lehet az egy-egy foglalkozásra történő bejutás. Kisgyerekeseknek nem túl jó opció.

Olvasom, hogy a foglalkozások összesen 3 hétvégén keresztül csütörtök-péntek-szombaton indulnak. Külön kurzus indul felnőtteknek és gyermekeknek. Táblás csokoládé órára a felnőtteket, gyerek csokisuli órára pedig a kicsiket várják 6 éves kortól 14 éves korig. (egy friss vasárnapi zárva tartás törvény miatt úgy látszik a csütörtök is közelebb sorolódott a hét vége fogalomhoz :))

Jó programnak tűnik kiváló alapanyagokkal és valószínűleg intenzív 30 perccel. Akit érdekel, a fönti linkeken tájékozódhat további információk érdekében.

CsokoládéFórum
Gyere ide is
Latest posts by CsokoládéFórum (see all)

Ha tetszett a cikk,
kérlek lájkold 🙂 Köszönöm!

Kövess a Twitteren!