Csokiszelet tejbevonattal
|Sokan küzdenek ismeretségi körömben azzal, hogy tej-, és/vagy laktózérzékenységük van. Ez jelentősen kihat náluk a fogyasztható csokoládék körére is. Állandóan vizslathatják az apró betűs részt, hogy vajon tej, laktóz, vaj, vajzsír, vagy bármi ilyen egyéb összetevő szerepel e a felsorolásban. Leginkább a keserű csokik világában találják meg a számukra megfelelőt. Hozzá kell tennem, hogy ez a része annyira nem is baj.
Nekik szól az alábbi kép biztatásul, hogy érezzék, nem mind az elsőre, mint aminek látszik. Nem hagyhattam ki! 😉

Latest posts by CsokoládéFórum (see all)
- Petőfi 200 Emlékév: a költő kedvenc italából álmodtak meg süteményt - 2022. november 30.szerda
- A világ legjobb töltött csokoládéja magyar származású! Odavolt a nemzetközi zsűri a passiógyümölcsös bonbonért! - 2022. augusztus 31.szerda
- Édes Napok csokoládé- és édességünnep a Bazilikánál - 2020. szeptember 17.csütörtök